Always at your side

Word lid van ons netwerk en boost je business

Op zoek naar een sterke partner aan je zijde? Teamwork met wederzijds vertrouwen, een win-win partnership, ... Klinkt goed, niet?

Als Bulex-partner profiteer je van de jarenlange ervaring van één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van duurzame verwarming, koeling en ventilatie. Wij geloven in onze producten en bovenal in onze installateurs, als onmisbare schakel met de eindklant. Als fabrikant en producent ondersteunen we ons waardevolle dealernetwerk maximaal.

Bulex Pro

Relax, it's Bulex

Jij wilt je vooral focussen op de groei van je bedrijf. Daarom ondersteunen we je maximaal in je professioneel leven met ons uitgebreid, professioneel netwerk en onze technische expertise.

Profiteer van ons ruim productaanbod en een hele reeks diensten en tools die je dagelijkse werk niet alleen eenvoudiger maar ook winstgevender maken. Als een echte community gaan we voor sneller, beter, sterker.

Verkoop

De Bulex-vertegenwoordiger is jouw contactpersoon en ondersteunt je in alle fasen van het verkoopproces van onze producten en diensten. Onze salesverantwoordelijken hebben de technische bagage om onze toestellen en systemen correct aan actuele uitdagingen te koppelen. In hecht teamverband denken we mee na over de beste invulling van een technische installatie.

Opleidingscentra

Nieuwe technologie vraagt om een grondige kennis. Wij beschikken over drie ultramoderne opleidingscentra waar onze experts je van a tot z uitleggen hoe onze toestellen werken. Zo kan jij je klanten steeds de beste optie voor hun project bieden. Met oog voor duurzaam en modern wooncomfort.

Technische helpdesk

Weet je het even niet meer tijdens een installatie of onderhoud? Dan helpen onze technische experten je met veel plezier uit de nood. Onze gekwalificeerde specialisten kennen de producten door en door en staan voor je klaar met hun expertise.

Groothandel

Onze partner groothandels garanderen een snelle beschikbaarheid van Bulex-toestellen en reserveonderdelen. Samen met hen stellen wij alles in het werk om de markt te bevoorraden en jou te informeren en ondersteunen in je planning zodat jouw klanten zo snel mogelijk kunnen genieten van het duurzaam comfort van hun nieuwe verwarmingsinstallatie.

Enkele goeie redenen om met ons in zee te gaan

Met de bovenstaande teamondersteuning helpen we je al een eind op weg om het maximum uit je business te halen.

Dankzij onze brede waaier van producten kunnen we je bij elke vraag snel verder helpen. In ons ruime aanbod ontdek je ongetwijfeld een oplossing voor de specifieke behoefte van jouw klant.

Ook volgende voordelen helpen je om een nog betere service te verlenen en nog meer "relax" te zijn.

Bulex Pro
Bulex roadshow

Slimme applicaties

Om je werk te verlichten en je klant een nog betere service te geven, ontwikkelden we enkele ingenieuze tools: software voor planning, snel en makkelijk wisselstukken vinden, hulp bij het samenstellen van de perfecte offerte, een interventie aanvragen, ... Met onze tools ben je altijd een stap voor. Zelfs nadat de installatie is voltooid.

Opleidingen

We bieden je een breed scala aan opleidingen om je kennis up-to-date te houden en je vaardigheden bij te schaven. Dit kan zowel in onze opleidingscentra als via e-learnings, waarmee je kan leren waar en wanneer je maar wil. Met onze trainingsprogramma's word je een expert en blijf je mee met toekomstige, technologische standaarden.

Lead management

Leadbeheer is een essentieel onderdeel van je business. Door gebruik te maken van onze digitale tools wordt het een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. We bieden je vooraf gekwalificeerde leads en maken de opvolging en administratie efficiënter.

Partnerprogramma

Loyaliteit is een kernwaarde bij Bulex. Daarom streven we een nauwe, wederzijds voordelige relatie na met al onze partners en klanten. Ons Bulex United partnerprogramma beloont langdurige samenwerkingen met aantrekkelijke voordelen en beloningen die nuttig zijn in je dagelijkse activiteiten.

Marketing ondersteuning

Een professionele uitstraling is één van de sleutels tot een succesvol bedrijf. Als partner bieden wij je ondersteuning om je communicatie naar een hoger niveau te tillen: content voor je website, inrichting van je showroom, belettering van je bestelwagen, ... Zo trek je makkelijker nieuwe klanten aan.
Bulex Road Rock
Bulex Road Rock

Stuw je business vooruit als Bulex-partner

Laten we onze krachten bundelen. Wij helpen je graag om je bedrijf te laten groeien.

Goede ondersteuning eindigt niet bij de verkoop

Uiteraard loopt onze service verder door na de verkoop. Als onderdeel van jouw team ondersteunen wij je met een uitgebreid netwerk van eigen servicetechniekers, de beschikbaarheid van wisselstukken en krachtige monitoring- en diagnosetools. Ons partnerschap zorgt ervoor dat jij jouw klanten de beste kwaliteit kan bieden. Begin dus met een gerust hart aan jouw volgende project - en krijg van ons de nodige ondersteuning wanneer je die nodig hebt.
Bulex Pro

Ons doel: jouw comfort

Dankzij ons uitgebreid netwerk kan jij jouw klanten de best mogelijke service bieden.
  • Ruime beschikbaarheid van reserveonderdelen maakt dat je je klant snel verder kan helpen.
  • In de daartoe voorziene app vind je makkelijk het juiste onderdeel.
  • Je kan alle wisselstukken opslaan in een materiaallijst die je dan als bestelling kan doorsturen naar jouw groothandel.
Bulex United

Jouw trouw beloond via het Bulex United-partnerprogramma

Stel je een club voor waarin elk geïnstalleerd toestel je bedrijf ten goede komt. Bulex United maakt dat mogelijk. Met een eenvoudige scan spaar je tijdens je dagelijkse werkzaamheden snel punten, die je in de cadeaushop kan inwisselen voor waardevolle beloningen.

Met het Bulex United-programma streven we naar wederzijdse waardering.
Samen kunnen we meer bereiken – en de kansen in de markt nog beter
benutten!

Weinig moeite, aanzienlijke return

Jouw makkelijkste job? Je registratie als Bulex-partner! Plaats je aanvraag via enkele eenvoudige stappen en profiteer binnenkort van een sterk netwerk waarop je altijd kan rekenen.
0
1

Registreer

Gebruik ons formulier om je te registreren als partner.
0
2

Wij gaan aan het werk

We controleren je aanvraag en laten je snel iets weten.
0
3

Krijg toegang

Van zodra je aanvraag is bevestigd, heb je toegang tot het Bulex Pro-partnernet. Daarmee is je professionele login je toegang tot de uitgebreide Bulex-service.